Tvättstugenycklar och städdagarna

Den 15 september och 21 oktober är ni välkomna till höstens städdagar. Då samlas vi kl 10 på parkeringen mellan Bjulevägen 18-20 och städar både ute och inomhus fram till ca kl 14.

Någon gång i mellantid hoppas vi kunna grilla korv eller bjuda på något annat enkelt.

De som har förhinder någon av dagarna kan meddela detta till styrelsen genom mail brfsturebyhojden@gmail.com eller lägga en lapp i styrelsens brevlåda Bjulevägen 16,  1/2 trappa ner. Vi kommer därefter att kontakta er med uppgifter att genomföra vid ett annat tillfälle. Det är önskvärt att minst en person från varje lägenhet deltar i städdagarna. Detta gäller också er, som hyr i andra hand och inte har kommit överens om annat med er hyresvärd!

Väl mött!

 

Låscylindrar till tvättstugorna

Med anledning av förfrågningar från medlemmar om nycklar och bokningscylindrar till tvättstugorna har styrelsen bestämt följande:

Lördagen den 15 september (städdagen) är båda tvättstugorna stängda fram till 15.00 på grund av städning och arbete med bokningssystemet. Medlemmar, som har en fungerande nyckel och en låscylinder, måste ta bort denna från bokningstavlan, senast 15 september kl. 10.00 på städdagen.

Senare kommer tavlan att monteras bort och därmed alla låscylindrar som sitter kvar i tavlan. Dessa samlas i en behållare bredvid, där kan du hitta låscylindrar en vecka framöver.

Den som inte har en nyckel eller en låscylinder kan köpa detta hos styrelsen den 15 september, d v s på städdagen till en kostnad av 250 kronor, vilket ska erläggas kontant på plats.

Vid frågor kontakta gärna styrelsen på

brfsturebyhojden@gmail.com

 

Med vänlig hälsning
Styrelsen
Brf Sturebyhöjden